Känslan att äga sitt boende

Att äga sitt boende är en speciell känsla. En del ser det som en investering, andra som en möjlighet att vara med och påverka sitt boende och sin boendemiljö. När du köper en bostadsrättslägenhet av oss på Peab betalar du ett fast pris. Du slipper alltid budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Brf:er i Regementsstaden

Flera bostadsrätter är redan inflyttade och klara i Regementsstaden, men lugn, fler är under byggnation och planering. De som redan flyttat in i Brf Kaserngården, Brf Majoren 1914, Brf Löjtnanten och Brf Korpralen trivs både med sitt boende och området.

Bostadsrätter – inflyttade och klara

Brf Löjtnanten 1914

Genomtänkta lösningar och ett bekvämt boende. 33 ljusa lägenheter varav två eftertraktade loftlägenheter. Alla bostäder har en stor möblerbar balkong eller takterrass. Bilen parkeras i parkeringshuset under fastigheten.

Läs mer om Brf Lötnanten 1914

Brf Majoren 1914

Bostadshus som smälter in väl i den historiska miljön runt det nya torget. Totalt 57 luftiga och välplanerade lägenheter om 1,5–6 r.o.k. Alla med stor möblerbar balkong eller takterrass. Ett Svanenmärkt boende som uppfyller högt ställda miljökrav.

Läs mer om Brf Majoren 1914

Brf Kaserngården

Det blev succé för den första nybyggda bostadsrättsföreningen i Regementsstaden. När en köpare fick frågan hur boendet kunde beskrivas med tre ord blev svaret välkomnande, kulturliv och närhet. Här har varje kvadratmeter utnyttjats maximalt.

Läs mer om Brf Kaserngården

Brf Korpralen 1914

34 ljusa och välplanerade lägenheter om 1,5–5 r.o.k. från 34–129 kvm. Ett bekvämt och lättskött boende, där varje lägenhet har egen balkong eller uteplats. Luftigt, välplanerat och Svanenmärkt när det gäller material, uppvärmning och ventilation. Planerad inflyttning är november 2022.

Läs mer om Brf Korpralen 1914