Brf Majoren 1914

Med Brf Majoren 1914 skapades två nya bostadshus som har smält in väl i den historiska miljön runt det nya torget. Oavsett storlek på lägenhet erbjuds det genomtänkta
lösningar och god förvaring.

2 hus – 57 möjligheter

2 hus – 57 möjligheter

Brf Majoren har 57 luftiga och välplanerade lägenheter om 1,5–6 r.o.k. Oavsett storlek är det genomtänkta lösningar och god förvaring. De flesta bostäder har en stor möblerbar balkong eller en takterrass.

Yteffektiva lägenheter

Yteffektiva lägenheter

Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i ljusa bostäder, där de allra flesta är så kallade genomgångslägenheter och därmed får ljusinsläpp från minst två håll.

Bra med förvaring

Bra med förvaring

Vi har självklart tänkt på bra förvaringslösningar – till varje lägenhet finns bland annat ett förråd. Bilen kan du parkera i parkeringshuset bara en kort promenad bort.

Svanenmärkta hem

Svanenmärkta hem

Husen är Svanenmärkta vilket innebär att de uppfyller högt ställda miljökrav, bland annat när det gäller materialval, uppvärmning och ventilation.

Vill du bo här?

Vill du bo här?

Lägenheterna i Brf Majoren är slutsålda. Vill du bo i området rekommenderar vi Brf Korpralen eller Brf Sergeanten som är under produktion. Läs mer på Peabbostad.se och klicka vidare till Brf Korpralen 1914 eller Brf Sergeanten 1914.