Bostäder

Med avstamp i en unik historisk miljö planeras moderna bostäder i Borås nya stadsdel Regementsstaden. Bostäderna som planeras här är såväl äganderätter, bostadsrätter som hyresrätter. Från höga hus till gårdshem och större kvarter med lägenheter. Området kommer att utvecklas i olika etapper.

Den första etappen byggs runt ett vackert torg, en samlingsplats med restaurang, café, vandrarhem, kontor och kommunal service. Husen i etapp två kommer att byggas vid den gamla idrottsplatsen, här planeras det höghus, lägre hus och radhus, förskola och skola. Den tredje etappen ska byggas där det idag är en stor parkeringsplats och slutligen den fjärde etappen planeras där skjutbanan tidigare låg med en fantastisk utsikt över staden.

Bostadsrätt eller hyresrätt?

Brf Majoren 1914

Just nu pågår försäljningen av våra nya hem i Brf Majoren 1914. Här skapar vi två nya bostadshus med välplanerade lägenheter om 1,5 – 6 rok som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. Inflyttning sensommaren 2020. Vill du bo här?

Läs mer om bostadsrätterna i Brf Majoren 1914

Brf Korpralen 1914

Just nu planeras säljstart inför nästa projekt i Regementsstaden - Brf Korpralen 1914. I detta projekt planerar Peab att bygga 2 bostadshus där vi till en början byggstartar ett av husen med 35 bostadsrättslägenheter. Samtliga lägenheter får minst en balkong eller uteplats och vi planerar för att säljstarta projektet i maj 2020. Gör intresseanmälan redan idag för löpande information om projektet.

Läs mer om bostadsrätterna i Brf Korpralen 1914

Hyresrätter

Det kommunala bostadsbolaget AB Bostäder planerar för hyresrätter i Regementsstaden. Just nu pågår planeringsarbetet av dessa bostäder. Mer information kommer att läggas ut inom kort.

Nyheter

Startskottet för Borås nya stadsdel

En ny stadsdel är på väg att växa fram i Borås södra delar - Regementsstaden. Den 20 januari togs de...

Läs mer

Klarsignal för nya bostäder i Regementsstaden

Första etappen i ett av Peabs mest omfattande bostadsprojekt över tid är klart för säljstart – Regem...

Läs mer

Peabs nya kontor

I oktober öppnade Regementsstadens vandrarhem upp portarna. Ett fantastiskt fint vandrarhem med härl...

Läs mer

Kontakta oss

Victoria Johansson

Peab Bostad AB
Åkermans väg 8
504 31 Borås

Mobil 0725-334426

victoria.johansson@peab.se
peabbostad.se