Det bekväma boendet

Att bo i en hyresrätt har många fördelar, den främsta är kanske det bekymmersfria boendet. Du betalar en månadsavgift och får i gengäld ett trivsamt och modernt boende i en fin miljö. Fastighetsägaren ser till att allt i lägenheten fungerar och att andra ytor hålls rena och snygga.

Hyresrätter i Regementsstaden

Bostäder i Borås, PEAB Bostad och Vatne Living erbjuder både mindre och större hyreslägenheter. Det finns något för alla – för dig som ska flytta hemifrån, för barnfamiljen, ni som funderar på att sälja villan eller du som kanske har gått i pension. Här finns också trygghetsboenden. Det innebär att du bor i en vanlig lägenhet och klarar dig själv men har tillgång till gemensamma utrymmen för att umgås med grannar och vänner.

Hyresrätter

Bostäder i Borås hyresrätter

Det är först till kvarn som gäller om du vill hyra en nyproducerad lägenhet av oss, men du måste vara registrerad i vår bostadskö. Gå till bostader.boras.se för att hitta ditt drömboende.

Läs mer om Bostäder i Borås hyresrätter

Vatne Living hyresrätter

Nu finns det möjlighet att anmäla ditt intresse till nyproducerade hyresrätter som är under produktion. Beräknad inflyttning under andra kvartalet 2024.

Anmäl ditt intresse

PEAB Bostad hyresrätter

Anmäl ditt intresse till PEAB Bostads nyproducerade hyreslägenheter med inflyttning i maj 2024. Välj mellan två till fyra rum och kök, 44–118 kvadratmeter.

Anmäl ditt intresse