Brf. Korpralen 1914

Här planerar vi att bygga två bostadshus men vi inleder med ett som har totat 34 bostadsrättslägenheter. Ett bekvämt och lättskött boende, där varje lägenhet får en
egen balkong eller uteplats.

Luftigt och välplanerat

Luftigt och välplanerat

Brf Korpralen kommer att innehålla 34 ljusa och välplanerade lägenheter om 1,5–5 r.o.k. från 34–129 kvm. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och bra standard.

Yteffektiva lägenheter

Yteffektiva lägenheter

Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i mycket luftiga och trevliga bostäder.

Bra med förvaring

Bra med förvaring

Vi har självklart tänkt på bra förvaringslösningar – till varje lägenhet finns bland annat ett förråd. Bilen kan du parkera i garaget under huset.

Svanenmärkta hem

Svanenmärkta hem

Huset är Svanenmärkt vilket innebär att det uppfyller högt ställda miljökrav, bland annat när det gäller materialval, uppvärmning och ventilation.

Vill du bo här?

Vill du bo här?

Försäljning av bostäderna sker via vår samarbetsmäklare Hemm. För mer information om vilka bostäder som finns kvar och visningstider med mera besök Peabbostad.se och klicka vidare till Brf Korpralen.