2022-06-02

Lägesrapport från Regementsstaden juni 2022

Lägesrapport från Regementsstaden juni 2022

Hej. Även om det meteorologiskt blev sommar för ett bra tag sedan är vi nu inne i den första sommarmånaden juni. En härlig tid ligger framför oss, förhoppningsvis med mycket sol, bad och långa ljumma sommarkvällar. I den här lägesrapporten vill vi ge dig information om vad som händer på Regementsstaden just nu. Trevlig läsning.


Inflyttning hos Bostäder i Borås
Nu kan vi meddela, kanske har du redan märkt det, att inflyttningen i Bostäder i Borås område har påbörjats. Härligt, då blir vi fler invånare här på Regementsstaden och gatorna fylls av ännu mer liv och rörelse. Välkommen säger vi till alla nyinflyttade!


Omvärlden skapar utmaningar
För Peabs byggnationer löper det på för fullt, såväl med Korpralen, Löjtnanten Kasernen 1 som Sergeanten. Men allt som nu sker i vår omvärld påverkar så klart vår vardag. Vi ställs dagligen inför nya utmaningar, det gäller inte minst leveranser som innebär ständiga förändringar i planeringen. Tyvärr är det inte något vi kan påverka, utan vi gör det bästa vi kan av situationen.

Intensifierad byggperiod
Kasernen 1 och Sergeanten är två projekt som har påverkats av omvärlden. Där behöver vi komma ikapp oss och hämta igen tid som vi har tappat. Under 14 dagar kommer därför byggnationen att intensifieras och pågå måndag–lördag.

Använd parkeringen vid järnvägen
Som vi skrev i den förra lägesrapporten är parkeringen vid järnvägen nu färdigställd. Här finns fler än 120 p-platser, använd dem gärna!

Vi tror på sommaren
Som sagt, sommaren står för dörren. En känsla som kanske bäst beskrivs med de välkända orden; Jag tror, jag tror på sommaren, jag tror, jag tror på sol igen …

Ha nu en riktigt härlig sommar!

Vänliga hälsningar

Peab Bostad AB
Victoria Johansson
PrC Peab Bostad
victoria.johansson@peab.se

Peab Sverige AB
Ove Svanberg
PrC Peab Bygg Bostad
ove.svanberg@peab.se