2022-04-14

Lägesrapport från Regementsstaden april 2022

Lägesrapport från Regementsstaden april 2022

Hej. Nu har vi lämnat vintern bakom oss och har en härlig tid framöver med förhoppningsvis mycket vårsol. I den här lägesrapporten får du en inblick i vad som händer på Regementsstaden just nu. Lite känns det nästan som ett påskägg, det finns väldigt många godbitar för olika smaker som döljer sig bakom byggplank och staket. Bostadsrätter som snart är redo att upptäckas av boråsare och andra intresserade.

Brf Kasernen 1 och Brf Sergeanten
Byggnationerna av Brf Kasernen 1 och Brf Sergeanten har nu påbörjats. Bland annat är alla markarbeten i full gång. Du är naturligtvis välkommen att titta på när byggnaderna växer fram, men då på lite avstånd, genom staketet från gatan eller från skogen. 

Brf Korpralen och Brf Löjtnanten
På Brf Korpralen är fasadmurningen av det vackra röda teglet påbörjat. Och på Brf Löjtnanten kommer vi inom kort att täcka in hela fasaden för att även där påbörja murningen.  

Mer än 120 p-platser
Under de närmaste veckorna kommer parkeringen vid järnvägen att färdigställas med asfalterad yta, upplinjerade p-rutor och upplysta platser. Inom kort kommer det att finnas mer än 120 p-platser här. 

Njut nu av vårsolen och glad påsk! 

Vänliga hälsningar

Peab Bostad AB
Victoria Johansson
PrC Peab Bostad
victoria.johansson@peab.se

Peab Sverige AB
Ove Svanberg
PrC Peab Bygg Bostad
ove.svanberg@peab.se