2022-11-03

Lägesrapport från Regementsstaden november 2022

Lägesrapport från Regementsstaden november 2022

Hej.

Vi är mitt inne i höstrusket, en härlig period på många sätt. En årstid då det är helt okej att stanna inne, tända levande ljus och bara trivas. Att vi dessutom har ställt om till vintertid gör kvällarna ännu mörkare. Och mysigare!

Lägesrapporten handlar den här gången om att det är dags för inflyttning i Korpralen och att vägen från Ahlsell kommer att öppnas upp. Dessutom har en film om Regementsstaden haft premiär. Trevlig läsning.

Inflyttning i Brf Korpralen 1914
Under vecka 45–46 kommer det att vara inflyttning i Brf Korpralen 1914. Då får vi anledning att hälsa fler boende välkomna till Regementsstaden. Vi blir hela tiden fler och fler! Och i februari är det dags för inflyttning i Brf Löjtnanten 1914. Där pågår ännu arbeten och det kommer därför fortsatt att vara en arbetsplats.

Väg öppnas delvis upp
Vägen från Ahlsell kommer nu att öppnas upp ned till Korpralen. Genomfart till det övriga området kommer dock inte att vara möjligt. Att ta sig förbi till fots går naturligtvis bra.

Dags för filmpremiär
För några veckor sedan såg du kanske ett filmteam i området. Under en hel dag spelade de in en film som handlar om Regementsstaden, hur det ser ut idag och allt som är på gång. Filmen är drygt två minuter lång. Häll upp popcornen, du kan se den här

En härlig höst önskar vi alla på Regementsstaden.

Vänliga hälsningar

Peab Bostad AB
Victoria Johansson
PrC Peab Bostad
victoria.johansson@peab.se

Peab Sverige AB
Ove Svanberg
PrC Peab Bygg Bostad
ove.svanberg@peab.se