2022-12-23

Lägesrapport från Regementsstaden december 2022

Lägesrapport från Regementsstaden december 2022

Hej.

Nu står julen för dörren, kanske är klapparna redan inslagna och sillen inlagd. Eller så har du mycket kvar att göra innan du kan pusta ut. Oavsett vilket hoppas vi att du får en underbar jul och ett Gott nytt år. Lägesrapporten handlar den här gången mest om att arbetet på regementet pågår för fullt och fortsätter som planerat. Trevlig läsning.

Brf Korpralen 1914 är inflyttad och klar
Så som vi har uppfattat det gick inflyttningen i Brf Korpralen 1914 bra. Nu lyser det så fint i fönster och på balkonger så det känns som att trivselfaktorn redan är hög.

Arbetet fortsätter i snabb takt
Vi har ett tajt tidsschema att förhålla oss till när det gäller de pågående byggnationerna på regementet. Av den anledningen kommer arbetet att fortgå mellan kl. 7–18 alla icke röda dagar under samtliga helger.

In- och utvändigt + gjutning
När det gäller Löjtnanten pågår arbetet både in- och utvändigt. På Kasernen 1 och Sergeanten pågår arbetet utvändigt. På Sergeanten kommer vi dessutom att gjuta den 5 januari. Under gjutningsprocessen måste arbetet slutföras samma dag och är därför väderberoende. Det innebär, om vi har otur med vädret, att arbetet kan komma att pågå längre än till kl. 18 den dagen. Självklart strävar vi efter att få allt klart så snabbt som möjligt.

En riktigt God jul och ett Gott nytt år önskar vi alla på Regementsstaden.

Vänliga hälsningar

Peab Bostad AB
Victoria Johansson
PrC Peab Bostad
victoria.johansson@peab.se

Peab Sverige AB
Ove Svanberg
PrC Peab Bygg Bostad
ove.svanberg@peab.se