Brf Löjtnanten 1914

Ert härligt boende i en historisk miljö nära stan och naturen. Här erbjuds ett bekvämt boende med möjlighet till stor valfrihet vad gäller storlek på lägenhet. Dessutom finns det två eftertraktade loftlägenheter!

Stor balkong eller uteplats

Stor balkong eller uteplats

Brf Löjtnanten har 33 luftiga och välplanerade lägenheter om 1,5–4 r.o.k. Oavsett storlek är det genomtänkta lösningar och god förvaring. Alla bostäder har en stor möblerbar balkong eller takterrass.

Yteffektiva lägenheter

Yteffektiva lägenheter

Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i ljusa och trivsamma bostäder.

Bra med förvaring

Bra med förvaring

Vi har självklart tänkt på bra förvaringslösningar – till varje lägenhet finns bland annat ett förråd. Bilen kan parkeras i parkeringshuset under fastigheten.

Svanenmärkta hem

Svanenmärkta hem

Husen är Svanenmärkta vilket innebär att de uppfyller högt ställda miljökrav, bland annat när det gäller materialval, uppvärmning och ventilation.

Vill du bo här?

Vill du bo här?

Lägenheterna i Brf Löjtnanten är slutsålda. Vill du bo i området rekommenderar vi att du följer utvecklingen i Regementsstaden, mycket spännande är på gång.