Brf Majoren 1914

Nu pågår försäljningen av våra nya hem i Brf Majoren 1914. Här skapar vi två nya bostadshus som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget.

2 hus - 57 möjligheter

2 hus - 57 möjligheter

Brf Majoren kommer att innehålla 57 luftiga och välplanerade lägenheter om 1,5 – 6 rok. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. De flesta bostäder får stor möblerbar balkong eller takterrass.

 

Yteffektiva lägenheter

Yteffektiva lägenheter

Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Detta har resulterat i ljusa bostäder, där de allra flesta är så kallade genomgångslägenheter och därmed får ljusinsläpp från minst två håll.

 

Bra med förvaring

Bra med förvaring

Vi har självklart tänkt på bra förvaringslösningar – till varje lägenhet finns ett förråd. Bilen kan du parkera i parkeringshuset bara en kort promenad bort.

Svanenmärkta hem

Svanenmärkta hem

Husen är också Svanenmärkta vilket innebär att de uppfyller högt ställda miljökrav bland annat när det gäller materialval, uppvärmning och ventilation.

Vill du bo här?

Vill du bo här?

Försäljningen av bostäderna sker via vår samarbetsmäklare SkandiaMäklarna.
För mer information om vilka bostäder som finns kvar, visningstider etc besök Brf Majoren 1914 på Peabbostad.se